Οι πρωταγωνιστές του αθλητισμού στηρίζουν το Run the Lake

Δελτίο Τύπου – Run The Lake

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

ΒΡΑΔΥΝΗ φύλλο 28/29 12

Video 8o Run the Lake 2019

Δελτίο Τύπου – Ολοκλήρωση Run The Lake 2019

Το σύμβολο του μαγευτικού Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης υποδέχθηκε ξανά δρομείς από όλο το λεκανοπέδιο, αλλά και το εξωτερικό, σε μία διαδρομή μαγευτική περιμετρικά της θάλασσας, όπου αγωνίστηκαν 3.000 άνθρωποι!

Δελτίο Τύπου – Ολοκλήρωση Run The Lake 2019

22/12/19

Από εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία συνοδεύτηκε η αθλητική εκδήλωση δρόμου τριών αποστάσεων RuntheLake, με εκκίνηση και τερματισμό στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.

Οι 3.000 δρομείς κάθε ηλικίας έλαβαν μέρος με τη βοήθεια του καιρού στους τρεις αγώνες, που ξεκίνησαν με την απόσταση των 2.000 μέτρων για τα παιδιά και συνεχίστηκαν με τα 5 και 10 χλμ.

H Γκλόρια Πριβιλέτζιο στηρίζει το Run the Lake

Η Μαραθωνοδρόμος Γκλόρια Πριβιλέτζιο τα τελευταία δύο χρόνια ήταν νικήτρια της απόστασης των 10 χλμ στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Αθήνας. Στηρίζει, όπως όλοι οι δρομείς, το Run the Lake

RUN THE LAKE 2019 στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Αφιέρωμα για το “RUN THE LAKE 2019” στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

H Ντενίζ Δημάκη για το RUN THE LAKE 2019

Η Ντενίζ Δημάκη ξεκίνησε το 1985 από την κολύμβηση και πέντε χρόνια αργότερα πέρασε στο Στίβο, με κλίση στις αποστάσεις. Το 2002 μεταπήδησε στο Τρίαθλο όπου είναι η μόνιμη Πρωταθλήτρια Ελλάδας. Το 2008 έγινε η 1η Ελληνίδα Τριαθλήτρια που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά το Πεκίνο επέστρεψε στις μεγάλες αποστάσεις και το Μαραθώνιο.

Αποσπάσματα από τις ομιλίες στη Συνέντευξη Τύπου | RUN THE LAKE 2019

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ RUN THE LAKE 2019

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα δρόμου “Run the Lake”, που διοργανώνει ο Δήμος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης και θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου με εκκίνηση και τερματισμό τη Λίμνη της Βουλιαγμένης, ξεκίνησε σήμερα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με τη Συνέντευξη Τύπου και την παρουσίαση των δεδομένων για τις τρεις αποστάσεις…

Το Run the Lake για 8η χρονιά στη Λίμνη της Βουλιαγμένης

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΠΑΡΗ – ΤΡΙΑΘΛΟ

Είναι μία από τις κορυφαίες πρωταγωνίστριες του ελληνικού αθλητισμού και μάλιστα από εκείνες που αγαπούν την Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς την επισκέπτονται συνέχεια για προπόνηση.

Οι προσωπικότητες του αθλητισμού στηρίζουν το Run the Lake.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ – ΠΟΛΟ

Ο δημότης των 3Β Χρήστος Αφρουδάκης όταν άκουσε το αίτημά μας να μιλήσει για το Run the Lake το έκανε με μεγάλη ικανοποίηση, αντίστοιχη εκείνης που τον κυρίευε ως παίκτη και αρχηγό στις μεγάλες στιγμές της υδατοσφαίρισης με τη Βουλιαγμένη και την Εθνική ομάδα πόλο.

RNF: Το πιο…γρήγορο ραντεβού της Βουλιαγμένης «τρέχει» στη Λίμνη

Η Βραδυνή: Το πιο…γρήγορο ραντεβού της Βουλιαγμένης τρέχει στη Λίμνη

Nova Sports: Το πιο…γρήγορο ραντεβού της Βουλιαγμένης «τρέχει» στη Λίμνη

Running News: Το πιο…γρήγορο ραντεβού της Βουλιαγμένης «τρέχει» στη Λίμνη